Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Digital Dj 2013 Bundle

/images/thumbnails/9/585/362/001135403205150b4e3b3b8bb4.jpg

NI Traktor Kontrol F1 + X1 + 2 Bags Bundle !!

Traktor Kontrol F1: έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πανίσχυρών Remix™ Decks στο TRAKTOR PRO 2,6 - η ναυαρχίδα λογισμικό Dj που περιλαμβάνεται μαζί με το F1. Μπορείτε να ξεκινήσετε κλιπ σε μια τέλεια διαισθητική και να έχετε τον έλεγχο των Remix Decks ακριβώς όπως το κανονικό κομμάτι, έχεις την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ έως και 64 κομμάτια, και one-shot δειγμάτων σε κάθε κατάστρωμα. Με ήχο υπογραφή στα χέρια σας... ήρθε η ώρα για το F1 να θολώσει τα όρια μεταξύ DJing και live performance.


Ξεκινήστε σε δευτερόλεπτα - η F1 KONTROL περιλαμβάνει περίπου 1,4 GB ήχους, προ-φορτωμένο ως Remix σετ. Ή μπορείτε να εισάγετε δικά σας δείγματα. Ακόμα και να συλλάβει τους ήχους και loops ζωντανά, χρησιμοποιώντας το κομψό πολυ-χρώμο του ελεγκτή-μαξιλάρια και εργονομικά faders. Αναπτύξτε το δημιουργικό δυναμικό του κάθε TRAKTOR set-up - με ή χωρίς βινυλίου timecode - και μετατρέψτε το DJ set σας σε ένα δυναμικό live performance.

Traktor Kontrol X1: USB controller της Native Instruments για έλεγχο του Traktor και άλλων εφαρμογών DJ. Ο σχεδιασμός του δεν είναι τυχαίος καθώς έχει γίνει για να εξυπηρετεί τον επαγγελματία DJ σε αυτά ακριβώς που ζητάει πάνω στη δουλειά του. Όλοι οι ελεγκτές του X1 έχουν ρυθμιστεί για άμεση χρήση με το Traktor χωρίς να χρειάζεται καμία επιπλεόν επέμβαση, ενώ μπορείτε αν θέλετε να προγραμματίσετε ξανά τους ελεγκτές του X1 για να ελέγχουν άλλες παραμέτρους, ή να σετάρετε τη συσκευή να δουλεύει με άλλα προγράμματα DJ.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα χρήσης και δεύτερου controller X1 για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο 4 decks και 4 συσκευών FX. Η φωτεινότητα των LED ρυθμίζεται έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες φωτεινότητας, ενώ οι ονομασίες κάτω από κάθε ελεγκτή είναι σχεδιασμένη να διαβάζεται ακόμα και στο υπόλοιπο σκοτάδι. Όλα τα κουμπιά είναι χωρισμένα ανά κατηγορία και φωτίζονται ανάλογα. Τα κουμπιά των εφφέ για παράδειγμα φωτίζονται με πορτοκαλί χρώμα, τα transport με μπλε, τα MIDI με πράσινο.

Μαζί με τη συσκευή δίνονται και δύο templates που τοποθετούνται πάνω στη συσκευή, ένα για χρήση της συσκευής με το Serato Scratch Live και ένα λευκό για χρήση με άλλο πρόγραμμα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.
Πηγή http://athensproaudio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου