Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μουντομπάσκετ: Στα νοκ άουτ τα... δύσκολα για την Εθνική

Ανάμεικτα συναισθήματα έφερε στην Εθνική η κλήρωση των ομίλων του Μουντομπάσκετ 2014. Στην πρώτη φάση η Ελλάδα κληρώθηκε σε «καλό» όμιλο ωστόσο στη συνέχεια διασταυρώνεται -στα νοκ άουτ πλέον- με τον πιο ισχυρό.
Στην πρώτη φάση η ελληνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Κροατία και Πουέρτο Ρίκο με τα παιχνίδια να γίνονται στη Σεβίλλη.
Ωστόσο αν η Εθνική πάρει μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις και προκριθεί θα πάει στα νοκ άουτ παιχνίδια με μία από τις ομάδες του πρώτου ομίλου που απαρτίζεται από τις Ισπανία, Αίγυπτο, Ιράν, Σερβία, Βραζιλία και Γαλλία.
Η Ελλάδα που βρισκόταν στο έκτο γκρουπ της κλήρωσης, βρέθηκε στον δεύτερο όμιλο με ομάδες που σίγουρα δεν τρομάζουν. Ακόμα και η Αργεντινή είναι σε φθίνουσα πορεία και είναι άγνωστο με τη σύνθεση θα παραταχθεί, ενώ και η Κροατία που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο Ευρωμπάσκετ, δεν τρομάζει.
Το Πουέρτο Ρίκο είναι από τις... παραδοσιακές αντιπάλους της Ελλάδα και τέλος η Σενεγάλη και κυρίως οι Φιλιππίνες δύσκολα θα «τρομάξουν» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Με δεδομένο πως στη συνέχεια υπάρχουν νοκ άουτ, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Στον πρώτο όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται η Ελλάδα φιγουράρουν η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία, η διοργανώτρια Ισπανία, η πάντα υπολογίσιμη Σερβία και η Βραζιλία που ενδεχομένως θα παραταχθεί με τους NBAers. Θεωρητικά Ιράν και Αίγυπτος θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο.
Θυμίζουμε πως προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο και στη συνέχεια υπάρχουν νοκ άουτ παιχνίδια με τη μορφή Α1-Β4, Α2-Β3, Β1-Α4 και Β2-Α3.
Οι αγώνες της Ελλάδα στην πρώτη φάση θα δοθούν στην Σεβίλλη και στη συνέχεια το τουρνουά θα μεταφερθεί στην Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη. Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί στις 30 Αυγούστου και ο τελικός θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου.
πηγή:www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου